Οικονομικό Σπουδαστήρι

Οικονομικό Σπουδαστήρι
Γι'Αυτούς που Θέλουν Εξειδίκευση

Σχετικά με εμένα

Φωτεινή Μαστρογιάννη - 
Fotini Mastroianni
BSc, MSc, DProf, Dipl., CertCIM

Οικονομολόγος, Καθ. ΜΒΑ, συγγραφέας, μπλόγκερ
Economist, MBA lecturer, writer, blogger

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Εκτός της Ελλάδας, έχω ζήσει στη Σκωτία και στη Γερμανία.
Διαθέτω μακρόχρονη επαγγελματική εμπειρία ως οικονομολόγος, σύμβουλος επιχειρήσεων και διευθυντικό στέλεχος μάρκετινγκ στον χώρο της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών.
Έχω διδάξει σε πλήθος φορέων μεταξύ αυτών το Ελληνοβρετανικό Κολλέγιο (University of Wales & University of Glyndwr, μεταπτυχιακό πρόγραμμα ΜΒΑ - Διοίκησης Επιχειρήσεων), ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ, Ελληνοαμερικανική Ένωση, Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, ΙΝΕΠ ΕΚΔΑΑ κλπ. Είμαι συγγραφέας 41 βιβλίων και δοκιμίων. Εχω τη χαρά ένα από τα βιβλία μου να διδάσκεται στα ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.
Είμαι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων του ΙΝΕΠ ΕΚΔΔΑ, πωλητών του συστήματος Sandler και επιμορφώτρια του Κέντρου Θεμάτων Ισότητας για την ενθάρρυνση και υποστήριξη της συμμετοχής των γυναικών σε θέσεις πολιτικής ευθύνης και εκπροσώπησης σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Εντάσσομαι επίσης στους συμβούλους-αξιολογητές έργων καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είμαι μέλος του παγκόσμιου δικτύου φιλοσόφων που οργάνωσε το Centre for Digital Philosophy του Πανεπιστημίου Western Ontario σε συνεργασία με το American Philosophical Association.
Πέραν των ακαδημαϊκών μου σπουδών και επειδή η μάθηση δεν σταματά ποτέ, έχω παρακολουθήσει άνω των 30 courses σε εγχώρια και διεθνή πανεπιστήμια και φορείς μεταξύ αυτών το πανεπιστήμιο Yale (διδάσκων Robert Schiller, Νόμπελ Οικονομίας 2013)  και το Εθνικό Ερευνητικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας.
Μιλώ Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ρωσικά. Παίζω πιάνο αλλά μόνο για πολύ ανεκτικά αυτιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου